Depolama Hizmeti

Maxi Lojistik,Açık alan üzerine kurulu deposunda, modern raf ve depolama sistemleri, konusunda uzman kadrosu ve modern depolama araçları ile; müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre, stok yönetimi, sipariş hazırlama, sevk irsaliyesi basımı, yeniden ambalajlama, parçalama, birleştirme, etiketleme, kutulama, paketleme, paletleme ve kalite kontrolün yanı sıra raflı depolama, müşterilerinin kendi depolarının yönetimine kadar geniş bir yelpazede depolama hizmeti sunmaktadır.

Daha detaylı bilgi ve fiyat talepleriniz için Bilgi İstek formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Nasıl Çalışıyoruz?

Hizmetler
Çözümler

Şeffaf Fiyatlandırma

Nakliye acentenize vasat sonuçlarla kara deniz hava Intermodal nakliyesi için yüksek bir fiyat ödemekten bıktınız mı?

Nakliye kararlarınızda daha doğru ve minimalize fiyatlar alabilmeniz ve size optimum lojistik hizmeti sunmak için buradayız.

Depolama

Maxi Lojistik,Açık alan üzerine kurulu deposunda, modern raf ve depolama sistemleri ile müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır.

İşletmeniz mal ihraç ediyor veya ithal ediyorken bunun yanında depo alanlarına ihtiyacınız olduğu taktirde Avrupa’nın önde gelen lokasyonlarında güvenilir ve uygun maliyetli depolama hizmeti veriyoruz.

Gerçek Zamanlı İzleme

Üstün teknolojimizle Maxi Logistics Services olarak size en iyi ve en güvenli hizmeti vermeye çalışıyoruz

Son teknolojik alt yapı ile oluşturduğumuz Maxi Tracking System ile araçlarımıza yüklenen ürünlerinizi takip edebilme olanağını sizlere sağlıyoruz.

Kargo Güvenliği

Güvenlik lojistik için kritik bir unsurdur. Maxi Logistics Services olarak müşterilerimize güven sağlamak şirketimizin misyonları arasında önceliğidir.

Yük alımında yük boşaltmaya kadar sağlamış olduğumuz hizmet sürecimizde, ürünlerinizde oluşabilecek herhangi hasar ve zarar risklerine karşı bütün önlemlerimizi alarak kargonuzun doğru yüklemesini gerçekleştirip takibini sizlere sağlayarak tam kontrollü hareket ediyoruz.

Çözümlerimiz

Uluslararası Freight Forwarder olmanın koşullarını ve gereklerini aynı zamanda...

Maxi Logistics Services olarak, kaliteli ve nitelikli hizmet anlayışımızla ve deneyimli kadromuz ile...

Sistemli kargo operasyonu ve yoğun uçuş desteği ile dünyanın her yerinden...

Intermodal Taşımacılık, taşıma kabı değiştirilmeden en az iki farklı taşımacılık modu kullanılarak yapılan taşıma şeklidir.

Maxi Logistics Services,Açık alan üzerine kurulu deposunda, modern raf ve depolama sistemleri, konusunda uzman kadrosu ve modern

Bize Sorun